OVER ONS

Mijn naam is Alexander Eversen. Woonachtig in het mooie Achterhoek. Ik ben zelf al ruim 15 jaar aan het verzamelen van mineralen. Toen ik begon was alles mooi o te verzamelen, maar in de loop der jaren wordt je toch selectiever.  Samen met mijn partner (Carola) bezocht ik verschillende beurzen tot 2019, daarna besloot ik zelf ook een standhouder geworden op verschillende beurzen.

Langzaam begon ik met  eigen verkoop zodat ik er weer nieuwe mineralen ervoor terug kon kopen. Ondertussen wilde ik zelf weleens opzoek naar al dat moois en ben ook gestart met het zoeken daarvan.

Eerst in de steengroeve van het mooie Winterswijk  om maar eens te kijken of het inderdaad wel iets voor me was.  Na meerdere keren de groeve te hebben bezocht, kwam ik tot de conclusie dat ik dit echt mega leuk vond en vooral het gevoel wat je krijgt als je zelf ook iets vindt.

Maar je wilt dan ook verder zoeken naar meer en meer. En je interesse groeit alleen maar. Zo kwamen we in Duitsland terecht waar we ook hele mooie stukken Goethiet met Limoniet hebben gevonden.

Het verzamelen werd een uit de hand gelopen hobby met al dat moois, en dat gaf mij het idee om serieus te gaan verkopen zodat ook andere mensen toch zelf ook een mooi stukje mineraal kunnen bezitten.

Zo is het eigenlijk allemaal een beetje begonnen waardoor AC Mineralen werd opgericht. We zijn nu inmiddels vele jaren verder en met nieuwe uitdagingen bezig. Wij organiseren een leuke beurs in Doetinchem en er is inmiddels webshop. 

Wij hopen jullie daarom ook nog veel moois te kunnen laten zien in de toekomst!

Met vriendelijke groet Alexander & Carola